Bestelling, betaling, verzending, ruilen/retourneren

Bestelling

Wanneer u een bestelling plaatst bij TutteleMinka, kunt u bij betaalwijze kiezen voor de volgende opties:

Vooraf overmaken

Wanneer u kiest voor Vooraf overmaken, krijgt u na het afronden van uw bestelling een automatisch gegenereerde bevestiging hiervan via de mail, met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Hierin staan ook de bankgegevens vermeld. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging dat de betaling ontvangen is. Uw bestelling zal worden verstuurd naar het door u opgegeven adres. U ontvangt nog een bevestiging wanneer uw bestelling naar het postkantoor is gebracht.

Verzending

Wij berekenen standaard tarieven voor de verzend- en administratiekosten, conform de tarieven van Postnl.

Brievenbuspost (zonder track & Trace) is voor uw eigen risico. Wij kunnen namelijk nadat uw zending is verstuurd uw bestelling niet traceren; vanaf het moment dat uw bestelling is afgeleverd op het postkantoor, dragen wij de verantwoordelijkheid over aan Postnl. 

Voor pakketpost naar België kunt u kiezen voor normale pakketpost of pakketpost met track & trace. Kiest u voor zonder track & trace, kunnen wij het pakket ook niet meer traceren.

 Voor bestellingen boven de 100 euro berekenen wij geen verzendkosten, de verzendkosten voor deze bestellingen nemen wij voor onze rekening.

 

Betaling en verzending

Zodra het totaalbedrag van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt u hiervan ook weer via de mail op de hoogte gesteld en zullen de artikelen, indien mogelijk en tenzij anders overeengekomen, zo snel mogelijk naar het opgegeven adres verstuurd worden. U krijgt ook weer bericht als de bestelling is verzonden. De meeste van onze artikelen worden op maat gemaat en op bestelling gedrukt. De ontwerpen voor broodtrommels en drinkbekers (met naam/foto) worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd via mail. Strijkapplicaties, sieraden en accessoires worden op maat op bestelling gemaakt en kennen een wat langere levertijd, 5-10 dagen. In drukke tijden (zoals bijv. rond sinterklaas, kerst, zomervakantie) kan de levertijd wat langer zijn!

 

Ruilen/retourneren

Ruilen en/of eventueel retourneren gaat in overleg. U dient dit echter wel direkt (de dag van ontvangst) aan ons te melden. De bijkomende verzendkosten zijn dan voor uw  rekening. De kosten voor het versturen van de vervangende artikelen zijn voor rekening van de koper. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden (dus artikelen voorzien van foto/naam/anders gepersonaliseerd).

Tutteleminka staat voor unieke, kwalitatief goede producten en het einddoel is altijd een tevreden en blije klant!

© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel