Mepal broodtrommel Vaderdag!

Tis bijna vaderdag!
En ik besloot dat ik, behalve de gave papa-sieraden bij Be Tuttely, ook bij Tutteleminka best leuke vaderdagkadootjes kon maken!

Want.... de meeste papa's gaan toch elke dag naar hun werk, met een boterhammetje in een plastic zakje of in een lelijk duf trommeltje.... Wat is er nou leuker dan op vaderdag een unieke, persoonlijke papa lunchtrommel te krijgen!!!

In principe kan alles.... Houdt papa van iets speciaals wat je op de trommel wilt? Is hij dol op zijn nieuwe Ferrari en wil je die erop? Gewoon even overleggen, bijna alles kan!

Mail: info@tierelantuttel.nl

 

 

Ik heb er voor gekozen de digitale ontwerpen te leveren voor lunchboxen en bekers van Mepal. 

U ontvangt een digitaal ontwerp voor de trommel en/of eentje voor de beker. Voor de beker heeft u keuze uit een klein of XL ontwerp. Dit ontwerp krijgt u per mail, dezelfde dag (tenzij anders vermeld en in het weekend besteld: uiterlijk maandag via mail). Dit ontwerp kunt u uploaden op de mymepal site om daar uw lunchbox en beker te laten bedrukken. De kleuren van de trommel/beker kunt u daar ook zelf samenstellen!

Klein en XL ontwerp beker:

LET OP!

Het gaat dus alleen om een digitaal ontwerp wat u ontvangt, de rest dient u zelf te bestellen...

De afbeeldingen op de website worden nog aangepast. De ontwerpen zullen ook eventueel aangepast worden (daar waar nodig) aan de nieuwe kleuren van Mepal. 

Sorteer op
© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel