Mepal ontwerpen

 

Vanaf nu even geen complete sets meer te bestellen.

Ik heb er voor gekozen de digitale ontwerpen te leveren voor lunchboxen en bekers van Mepal. 

U ontvangt een digitaal ontwerp voor de trommel en/of eentje voor de beker. Voor de beker heeft u keuze uit een klein of ronddruk ontwerp. Dit ontwerp krijgt u per mail, dezelfde dag (tenzij anders vermeld en in het weekend besteld: uiterlijk maandag via mail). Dit ontwerp kunt u uploaden op de mymepal site om daar uw lunchbox en beker te laten bedrukken. De kleuren van de trommel/beker kunt u daar ook zelf samenstellen!

Ronddruk en klein ontwerp beker:

De bekers zijn altijd hetzelfde, je kiest of je een klein stukje bedrukt wilt hebben of helemaal rondom.

LET OP!

Het gaat dus alleen om een digitaal ontwerp wat u ontvangt, de rest dient u zelf te bestellen... Bij Tutteleminka bestelt u en betaalt u voor het digitale ontwerp. Bij Mymepal bestelt en betaalt u de trommel en/of beker!!

De afbeeldingen op de website worden nog aangepast. De ontwerpen zullen ook eventueel aangepast worden (daar waar nodig) aan de nieuwe kleuren van Mepal. 

 

NAAM:

Op de plek waar een naam staat in het ontwerp, komt de door u gewenste naam. Deze naam graag opgeven bij de opmerkingen, in de winkelwagen.

 

 

Note:

Zonder toestemming is het niet toegestaan om foto`s, ontwerpen, afbeeldingen of teksten te kopieren van mijn website. Alle producten die ik verkoop (ook digitale ontwerpen) zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik en mogen dus niet gebruikt worden voor "eigen" ontwerpen of andere doeleinden. Gebruik voor / aanbieden voor wederverkoop is alleen toegestaan in overleg en met mijn uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming.

© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel