Werkwijze strijkapplicaties

Strijkapplicaties full colour 

De leukste ontwerpen om je saaie shirt, jasje, jurkje of wat dan ook helemaal op te leuken! Zelf aan te brengen (lees goed de instructies!) en volop keuze! 

Onze ontwerpen zullen steeds worden aangevuld dus houd de site in de gaten of beter nog; schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden!

Zit hier niet bij wat je zoekt? Geen probleem.... dan maken we hem toch gewoon! Bij TutteleMinka is echt alles mogelijk!!!!!

Zie je een applicatie die je leuk vindt maar wilde je eigenlijk een andere kleur rozet, zodat die beter bij een shirt/jurkje past? Geef het dan ook even aan; kleine aanpassingen zijn meestal gewoon bij de prijs inbegrepen!  Uiteraard staan de watermerken TutteleMinka niet op de uiteindelijke applicaties!

De applicaties zijn geschikt voor 100% katoen. Niet over naden of andere obstakels heen strijken, alleen op vlakke, gladde ondergrond. Neem geen "geribbelde" ondergrond, de applicatie kan daarop niet 100% hechten en zal waarschijnlijk na wassen gedeeltelijk loslaten en verkleuren. Bij stoffen met een motief bestaat de kans op doorschijnen in de lichtere delen van een applicatie. De applicaties liggen niet op voorraad maar worden op bestelling gemaakt. Omdat ik me juist onderscheid in applicaties op maat of aangepast aan de wensen van mijn klanten. Om de keuze zo groot mogelijk te houden, zowel in afbeelding als kleur en formaat. Je moet daarom rekening houden met een iets langere levertijd, meestal ongeveer 1-3 werkdagen, maar dan heb je ook echt precies wat je leuk vindt! Heb je snel een applicatie nodig, dan kan dat meestal wel, graag even melden dan!

Zonder toestemming is het niet toegestaan om foto`s, ontwerpen, afbeeldingen of teksten te kopieren van mijn website. Alle producten die ik verkoop zijn bestemd voor eigen gebruik en mogen dus niet gebruikt worden voor "eigen" ontwerpen / producten of andere doeleinden. Gebruik voor / aanbieden voor wederverkoop is alleen toegestaan in overleg en met mijn uitdrukkelijke toestemming.

© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel