DIY pakketjes armbandjes

Saaie middag, slecht weer, verveling? 

Maak gezellig samen armbandjes! En niet zomaar armbandjes.... echt MOOIE armbandjes!

Met letterkralen om je naam te maken, of misschien een bedel met je naam... in verschillende kleurstellingen en thema's te bestellen. Voor de voorbeeldjes heb ik 2 armbandjes gemaakt maar je krijgt per setje voldoende materiaal om 3 armbandjes te maken. Inclusief elastiek om het aan te rijgen en superleuke bedels!

 

 

samenstelling kan per pakketje iets afwijken maar altijd in deze stijl

Sorteer op
 • Kralenpakketje roze/wit/zilver Eenhoorn
  Kralenpakketje roze/wit/zilver Eenhoorn

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met je naam in letterkralen. Met mooie Unicorn bedel en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje blauw Frozen
  Kralenpakketje blauw Frozen

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met je naam in letterkralen. Met mooie handgemaakte Frozen-bedel en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje pink met naambedel
  Kralenpakketje pink met naambedel

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken. Met mooie handgemaakte naambedel en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje lila/paars met naam
  Kralenpakketje lila/paars met naam

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met naam.Met mooi groot hart en een aantal leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje mint/roze met unicorn bedel
  Kralenpakketje mint/roze met unicorn bedel

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met naam.Met mooie handgemaakte unicorn bedel en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje rood/roze met naam
  Kralenpakketje rood/roze met naam

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met naam.Met mooi groot hart en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje lichtroze met naam en eenhoorn
  Kralenpakketje lichtroze met naam en eenhoorn

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met naam.Met mooie handgemaakte eenhoorn bedel en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje roze/groen met naam
  Kralenpakketje roze/groen met naam

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken, waarvan 1 met naam.Met mooi groot hart en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
 • Kralenpakketje roze/rood met naambedel
  Kralenpakketje roze/rood met naambedel

  Je ontvangt een pakketje met voldoende materiaal om in elk geval 3 armbandjes te maken. Staat niet op de foto maar ook bij deze set komt een bijpassende naambedel. Met mooi groot hart en een aantal andere leuke bedeltjes!

  € 6,95
© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel