Algemene voorwaarden

Voorwaarden

TutteleMinka levert haar artikelen per post, de vermelde artikelprijzen zijn in Euro`s en zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch op de factuur berekend. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u daarvan een bevestiging met totaalbedrag. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden. 
 
TutteleMinka kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging van goederen tijdens verzending via Postnl. Dit risico kan verzekerd worden tegen het daarvoor geldende posttarief van Postnl. Wilt u uw pakketje aangetekend of verzekerd verstuurd hebben, meldt u dit dan even dan zullen we daarvoor zorgdragen. Ruilen is mogelijk mits daarvoor een gegronde reden is en het geen gepersonaliseerd artikel betreft (met eigen foto/naam/etc.), de portokosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.   
 
Indien u een artikel wenst te ruilen of eventueel retourneren, dan dient u dit direct na ontvangst kenbaar te maken via email. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden (voorzien van foto/naam/etc.) De artikelen dienen in de oorspronkelijke staat (ongebruikt!) en verpakking te worden geretourneerd.   
 
Zonder toestemming is het niet toegestaan om foto`s, ontwerpen, afbeeldingen of teksten te kopieren van mijn website. Alle producten die ik verkoop zijn bestemd voor eigen gebruik en mogen dus niet gebruikt worden voor "eigen" ontwerpen of andere doeleinden. Gebruik voor / aanbieden voor wederverkoop is alleen toegestaan in overleg en met mijn uitdrukkelijke toestemming.
 
TutteleMinka staat te allen tijden open voor tips, suggesties of klachten per email. Eventuele klachten worden serieus behandeld en we streven altijd naar een oplossing die voor beide partijen acceptabel en bevredigend is. 
  

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel