Vriendenboekje Minions met naam (en evt foto)

Artikel 1 van 30 Volgende
€ 25,95 (inclusief btw)

Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in Minions stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde boekje!

U levert alleen de naam en de rest doe ik. Het geheel wordt geprint op 200 grs. papier, uitgesneden tot een formaat van ongeveer 20 x 25 cm en ingebonden met spiraal, voorzien van transparant blad voor en achter. Het boekje heeft als eerste een "even voorstellen" pagina en bestaat verder uit 15 pagina`s dubbelzijdig, dus 30 invulbare pagina`s`(vaak iets meer ;-), plus kaft voor en achter en transparantje. Prijs per vriendenboekje € 25,95 (ex verzendkosten).

En hee... Extraatje!!

Wil je de foto van jouw kind verwerkt in het ontwerp van de kaft? Dat kan!!

Stuur me dan een foto van je kind, beetje redelijke kwaliteit, waar het koppie helemaal op staat. Ik haal de achtergrond weg en zorg dat het een mooi geheel wordt!! De foto zal dan ook meteen verwerkt worden op de "even voorstellen" pagina. Meerprijs foto op voorkant € 7,50, meerprijs foto op voor- en achterkant € 10,00

 

   
   

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2023 tutteleminka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel